Wellbeing Corner
by Mudra
Sâmbătă, 21 august, va invităm la cortul MUDRA din cadrul SMIDA JAZZ FESTIVAL, să participați la o serie de workshopuri de wellbeing care să va facă experiența la festival mult mai relaxată.

Inside the Festival Area

Programul activităților noastre de la Smida Jazz Festival
}

11:00 – 12:00

Terapie cu Boluri Tibetane cu Catalin Ilea si Larissa Koncz
}

12:30 – 13.30

Workshop de auto-masaj și preso-punctura a puntelor meridian energetice cu Camelia Bulea
}

14.00 – 15.00

Workshop: Cum folosim uleiurile esențiale cu Larissa Koncz

}

15.30 – 16.30

Workshop de Mindfulness cu Camelia Bulea
Terapie cu Boluri Tibetane
Workshopul urmărește să ne introducă în lumea magică a sunetelor, inducându-ne o relaxare profundă, cu efecte terapeutice.

Prin intermediul sunetelor putem avea parte de noi experiențe care sunt distincte de cele cotidiene sau cele ce țin de planul material, putem avea parte de anumite treziri spirituale și putem să conștientizăm și alte planuri subtile. Sunetul este o poartă între planul fizic și cel subtil, spiritual.

Bolurile tibetane sunt originare din zona Munților Himalaya. Călugării tibetani folosesc aceste boluri și vibrațiile lor atât pentru meditație, cât și pentru efectele lor terapeutice.
➡Ele purifică locul și ființele din apropiere, ridicând nivelul de vibrație.
➡Ajută la combaterea stresului și anxietății
➡Induc o stare de liniște interioară
➡Stimulează regenerarea celulara
➡Instaurează starea de bine și ajută la eliminarea gândurilor negative
După mai bine de 7 ani de experiență în domeniul muzicoterapiei, Cătălin și Larissa au creat acest workshop pentru a ajuta oamenii să se cunoască mai bine prin trezirea energiei proprii și purificarea corpului cu ajutorul sunetelor.

Workshop de Mindfulness

Mindfulness este o atitudine pe care o cultivăm și care în timp poate deveni un mod de a trăi. În cadrul workshopului de Mindfulness vom practică împreună diferite tehnici care au că scop dezvoltarea capacității de a privi în interiorul nostru fără a ne judeca. În timp, aceste practici ne scot de pe pilotul automat cu care suntem obișnuiți și ne ajută să devenim tot mai conștienți de realitatea momentului prezent.
Workshop de auto-masaj și preso-punctura a puntelor meridian energetice
Energia ce „curge” în corpul nostru alcătuiește o geografie foarte complexă. Vechii învățați chinezi numesc aceste canale de energie „meridiane”, care la nivelul trupului fizic pot fi asemuite vaselor sanguine. Chinezii consideră că fluxurile energetice sunt în armonie cu forțele cosmice. Când acest echilibru dispare, apar bolile. Masarea punctelor energetice duce la o circulație bună a energiei în meridiane și la vindecare. În cadrul acestui workshop vom învăța cum să masăm puncte esențiale de pe principalele meridiane energetice pentru a armoniza și a obține efecte terapeutice la nivelul organelor interne.
Workshop: Cum folosim uleiurile esențiale
Uleiurile esențiale sunt extracte concentrate aromatice, obținute prin distilare atentă cu aburi, presare la rece sau prin extragerea rășinilor din copaci. Aromaterapia este o terapie complementară medicinii alopate și altor terapii naturiste, fiind o ramură a sistemului Ayurveda. Substanțele aromatice naturale sunt un instrument important în Ayurveda pentru menținerea bunăstării și pentru vindecare. Aromaterapia poate fi folosită pentru protejarea energiei, pentru reglarea digestiei și metabolismului, pentru a susține sistemul imunitar. De asemenea aceste uleiuri esențiale au o influență subtilă, dar foarte puternică asupra corpului, minții și sufletului.
În acest workshop vom învăța cum ne ajută uleurile esențiale să trecem la un nou stil de viață, cum să ne menținem starea de echilibru și sănătate cât mai mult timp.
Vom vorbi despre câteva uleiuri esențiale de bază, despre cum ne ajută ele și cum le putem utiliza:

Ce sunt uleiurile esențiale și la ce se folosesc?
Ce uleiuri esențiale este bine să folosim și cum?
Cum se aplică uleiurile esențiale pe corpul nostru?
Cum le putem aduce în rutina noastră de zi cu zi?
Cum ne influențează ele în bine starea psihică?

Va așteptăm la Smida!

Contactează-ne!

Termeni şi condiţii

Lasă-ne adresa ta ca să afli noutățile!

Termeni și condiții