Info

Aici vei găsi informații cu privire la transport, posibilități de cazare și alte informații utile. Te rugăm să revii deoarece informațiile de pe această pagină vor fi actualizate pe măsura ce se apropie ziua cea mare.

Info

Aici vei găsi informații cu privire la transport, posibilități de cazare și alte informații utile. Te rugăm să revii deoarece informațiile de pe această pagină vor fi actualizate pe măsura ce se apropie ziua cea mare.

Program

TRANSPORT
Cu Autobuzul

În preajma festivalului, vom pune la dispoziția ta mijloace de transport în comun, care vor pleca regulat dinspre Cluj-Napoca spre Smida și invers. Va fi nevoie să-ți rezervi locul, așa că revino aici mai încolo pentru a completa formularul pe care îl vom publica.

Cu Mașina

Cei aproape 90 de kilometri asfaltați dinspre Cluj-Napoca spre Smida se parcurg cu mașina în aproximativ o oră și jumătate. Traseul cuprinde, pe drumul E60/DN1, următoarele localități: Huedin, Călata, Mărgău, Răchițele, Doda Pilii și Smida.

Celor care vor să se bucure mai pe îndelete de frumusețea peisajului, le recomandăm o rută alternativă, pe care anual se organizează un raliu auto, prin Călățele, Dealul Negru, Beliș, Bălcești, Dealul Botii, ajungându-se tot în Răchițele, după care Doda Pilii și Smida.

P.S. Indiferent din ce direcție vii sau de ce traseu îți arată GPS-ul, îți recomandăm cu tărie traseul prin Huedin, pentru că această variantă are drumul cel mai bun.

Cu Trenul

Cea mai apropiată stație de tren este cea din Huedin, de unde apoi se poate lua autobuz până în Răchițele.

 

Pe Două Roți

Încurajăm transportul pe două roți, cu atât mai mult cu cât cei care pedalează până la noi (și ne arată track-ul înregistrat) beneficiază de intrare liberă (festival și camping).

 

Cu Avionul

Aeroportul Internațional Oradea și Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj sunt cele mai apropiate aeroporturi.

 

CAZARE

Alături de zona de desfășurare a festivalului, va fi amenajat un camping, care va beneficia de facilități (toalete, lavoare, dușuri cu apă caldă, pază, iluminat etc.). Abonamentele se găsesc aici.

Există însă și varianta de a înnopta la una dintre pensiunile din zonă:

Tabăra Ic Ponor
0744 272 465
Pensiunea Alex
0728 095 872
Pensiunea Larix
0744 653 294
Pensiunea Șușman
0729 066 466
Pensiunea Dariana
0729 016 278
Pensiunea Maria
0742 131 424
FACILITĂȚI
Transport

Punem la dispoziție mijloace de transport în comun, în legătură cu care vei găsi detalii în curând aici.

Parcare

În apropierea zonei de desfășurare a festivalului, vom amenaja o parcare păzită, în care vor avea acces și rulotele.

Camping

Alături de zona de desfășurare a festivalului, vom amenaja un camping care va beneficia de: toalete, lavoare, dușuri cu apă caldă, iluminat, pază ș.a. Accesul în această zonă se va face contra cost, putând fi cumpărat în avans abonament aici sau bilet pentru o zi, doar la fața locului.

Food Court

Partenerii noștri îți vor oferi mâncăruri diverse, iar meniurile lor vor fi prietenoase și cu vegetarienii/veganii.

Baruri

Vei putea servi băuturi la barurile pe care le vom amenaja.

REGULAMENT

Ești binevenit, chiar încurajat, să vii cu animalul tău de companie (de care, desigur, va trebui să ai grijă). Regulamentul va fi disponibil în curând.

HARTA FESTIVALULUI

Harta ediției este în lucru și va fi de găsită aici de îndată ce este gata.

Contactează-ne!

Termeni și condiții

Lasă-ne adresa ta ca să afli noutățile!

Termeni și condiții

Dacă ai întrebări sau propuneri, te rugăm să ne scrii completând formularul alăturat. Îți mulțumim!