Despre Cooperativa de Energie

Grow Area

Detalii

Ce legătură există între jazz și energia verde? Pe lângă faptul că muzica este “energie”, credem că ar putea exista mai multe puncte comune (lista rămâne deschisă): prospețime, continuă adaptare prin inovație, putere a comunității cu valori comune și care crede în schimbarea de paradigmă.

Știm că energia din surse fosile nu mai este o soluție pe termen lung. Poluarea, încălzirea globală și riscurile asupra sănătății noastre sunt evidente. Soluția este trecerea la un sistem energetic bazat cât mai mult pe #greenenergy.

@Cooperativa de Energie – o comunitate de energie lansată în 2019 care acum numără 650 de membri – este primul furnizor din România de energie regenerabilă, certificată cu garanții de origine, organizat după modelul european al cooperativelor de energie. Obiectivul ei este să faciliteze și în România tranziția energetică către o piață acoperită 100% cu energie din surse regenerabile și în care cetățeanul joacă un rol activ, putând deveni consumator și investitor în producția de energie verde.

Dacă ești pasionat de energie alternativă și vrei să afli mai multe despre cum funcționează și ce își propune Cooperativa de Energie, te invităm la o discuție cu @Adrian Munteanu, membru fondator.

Când?

20 August 2021 

Interval orar?

13:30-14:30 

Unde?

Grow Area 

Cost/înscriere?

Evenimentul este gratuit și nu este nevoie de înscriere. 

Contactează-ne!

Termeni şi condiţii

Lasă-ne adresa ta ca să afli noutățile!

Termeni și condiții