Creative Business Talks

Crearium • Mândruța • Atelierul de Murano

Invităm 5 antreprenoare din Cluj și Iași să ne spună mai multe despre călătoria lor de la pasiuni descoperite întâmplător sau nu până la momentul în care au pus pe picioare afaceri înfloritoare.

Grow Area

Alexandra Damian de la Crearium, Oana & Alina Ungureanu de la Mândruța, Iza Kiss & Andreea Tolgyi de la Atelierul de Murano ne vor povesti despre provocările întâmpinate pe parcurs și cele mai frumoase momente din viața unui antreprenor creativ.
Panelul va fi moderat de Theea Ursu.
Lăsați-vă inspirați de:

Universul Crearium – mereu surprinzător, se extinde încontinuu cu minunății pentru pasionații de suculente. Aici găsești cele mai faine idei de cadouri pentru iubitorii de plante și resurse utile pentru a-ți face suculentele fericite!

Mândruța – reprezentarea femeii actuale, în ADN-ul căreia tradiția și modernul se contopesc. Mândruța s-a născut din nevoia de a oferi lumii fragmente de natură, de artă, de port popular și nostalgie. Patru mâini dibace dispuse în două surori bucovinence harnice crează accesorii din pastă Fimo ieșite din obișnuit.

Atelierul de Murano – localizat în centrul Clujului. Aici poți vedea și cumpăra bijuterii din sticlă de Murano, mărțișoare sau globuri de Crăciun, create de două artiste desăvârșite.

Program:

21 August 2021

Interval orar : 13:30 – 14:30

Locație:

Grow Area

Eveniment fără înscriere în prealabil

Contactează-ne!

Termeni şi condiţii

Lasă-ne adresa ta ca să afli noutățile!

Termeni și condiții